< Попередня новина


Вітаємо Сергія Мельника з ювілеєм!

Дружну та працьовиту сімю Мельників з  Рудні Іванівської, що на Ємільчинщині,  знають не лише в селі та районі, а й далеко за їх межами. Адже родина ця, крім інших чеснот, відома ще й тим, що дала двом лісгоспам – Ємільчинському та Городницькому, чотирьох висококласних спеціалістів,  добросовісних та відповідальних.
Сьогодні голова родини Сергій Костянтинович відзначає 80-річний ювілей. 
Все трудове життя Сергій Мельник  віддав лісовому господарству, 38 років пропрацював у Ємільчинському лісгоспі – завжди дисциплінований, трудолюбивий сумлінний у роботі. Особиста скромність Сергія Костянтиновича органічно поєднувалася з  професійною мужністю. Для багатьох своїх колег став добрим наставником та помічником.
Сергій Костянтинович разом із дружиною Теклею Лавренівною виховали четверо дітей, виховали чесними та  працьовитими,  порядними і людяними,  прищепили їм любов  до навчання та до лісу.
Ліс для людини –  це велике багатство, він і нагодує, і зігріє, і душу заспокоїть своєю неперевершеною красою влітку і в пору золотої осені – не раз повтрював батько дітям. Відтак на все життя діти зрозуміли, що присвятять свою долю  лісовій справі. Сьогодні про Віктора, Василя, Олександра та Наталію батьки чують лише гарні відгуки. Та й самим батькам гріх скаржитися: діти, хоч і живуть окремо, проте завжди поряд – і в свята, і в будні. Сьогодні привітати батька, дідуся та прадідуся зібралася уся велика та дружна родина.
Лісівники Житомирщини приєднуються до усіх вітань та зичать ювіляру,  щоб свята і будні були наповнені світлом і теплом, щоб доля дарувала радість та благополуччя. Будьте ще довго поряд з тими, кому ви дорогі.