< Попередня новина


За один день овруцькі лісівники вивезли з лісу 30 кубометрів сміття

Понад 30 працівників Оруцького спецлісгоспу організовано виїхали до лісу наприкінці минулого тижня. Однак цього разу лісівники взялися не до звичних лісогосподарських робіт, а до прибирання сміття, котре місцеві мешканці  та ті, хто подорожує до сусідньої Білорусі, розкидають вздовж доріг, демоструючи таким чином свою якусь дивну безвідповідальність та байдужість.
 - Не зовсім приємно прибирати сміття після когось, - зізнаються працівники лісгоспу, - нам би більше хотілося садити дерева, доглядати за ними… Однак дивитися на суцільні смітники вздовж доріг – несила..
Отож зусиллями працівників спецлісгоспу  за один день очищено 19 кілометрів лісових узбіч траси Виступовичі-Могилів-Подільський.
Лісівники  вкотре звертаються до наших громадян із застереженням не засмічувати ліси. Бо пляшки  бляшанки, кульки та обгортки вздовж доріг не лише , мяко кажучи, псують естетичний вигляд наших лісів, а й завдають непоправної шкоди довкіллю, бо розкладаються вони, як відомо, десятки, сотні, а подекуди й тисячу років.
Прес-служба Житомирського ОУЛМГ