< Попередня новина


Вони забезпечують стабільну роботу лісгоспу

Транспортний цех є одним із підрозділів, які забезпечують стабільну і ритмічну роботу Лугинського держлісгоспу. Основне його завдання – забезпечення транспортування продукції лісового господарства, як на свої переробні цехи, так і іншим споживачам.
Для виконання цих завдань на балансі цеху є вантажні та легкові автомобілі, трактори та інші машини і обладнання.
На жаль, всі машини та обладнання досить зношені і потребують значних фінансових вливань для підтримання належного технічного стану. Тільки на експлуатацію вантажного автотранспорту в 2018 році було витрачено 10 мільйонів гривень.
І тільки завдяки умілій організації виробництва, високому професіоналізму працівників, до речі колектив цеху складається із 45 осіб, підрозділ успішно справляється із своїми завданнями. Так, за минулий рік при загальному пробігу автомобілів, який складає 554,3 тисячі кілометрів, було перевезено 8,5 тис тон вантажів.
Кожен із працівників підрозділу є майстром своєї справи. Багато із них віддали підприємству не один десяток літ.
Так, Федоренко Сергій Григорович працює водієм 27 років, нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.
Самосій Сергій Федорович має 34 роки водійського стажу на підприємстві.
Самосій Олександр Федорович – 29 років водійського стажу,  нагороджений Почесною грамотою Державного агентства лісових ресурсів України.
Макуха Василь Іванович – 27 років водійського стажу на підприємстві.
Слинчук Олександр Петрович – 25 років водійського стажу на підприємстві.
Мосейчук Степан Іванович – 20 років водійського стажу на підприємстві, нагороджений Почесною грамотою Державного агентства лісових ресурсів.
І цей список можна було б продовжувати.
У переддень Дня автомобіліста і дорожника, більш відомого в народі,  як День водія,  вітаємо усіх, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом. Бажаємо Вам безпечної їзди, надійної роботи вузлів та агрегатів, міцного здоров’я та удачі.