< Попередня новина


Вітаємо з нагородою!

Свою заслужену нагороду -  відзнаку «Відмінник лісового господарства України», в переддень жіночого свята отримала Галина Миколаївна Грабовець, начальник відділу лісового господарства державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство».
Свою трудову діяльність на підприємстві Грабовець Галина Миколаївна розпочала у квітні 1980 року на посаді лісника Шершнівського лісництва Коростенського лісгоспу. Далі працювала помічником лісничого Шершнівського лісництва, економістом лісового господарства,  інженером з лісокористування та провідним інженером лісового господарства. З березня 2010 року – начальник відділу лісового господарства.
На усіх посадах зарекомендувала себе здібним організатором лісогосподарського виробництва, вимогливим керівником, здатним вирішувати складні проблеми лісового господарства. Має високий професійний рівень знань, багаторічний досвід роботи.
Галина Миколаївна забезпечує організацію виконання завдань і лісогосподарської діяльності підприємства зі створення лісових культур, захисту лісу від шкідників і хвороб, здійснює керівництво розробленням виробничих поточних завдань і перспективних програм з організації раціонального використання лісосировинних ресурсів. Керує організацію лісовпорядних робіт, узагальненням і впровадженням в лісогосподарське виробництво практики передового виробничого досвіду.
Завдяки її відповідальності та оперативності в роботі з кожним роком покращувався стан охорони лісів від лісопорушень, зменшувались площі лісових пожеж. 
Понад десять років під  керівництвом Галини Миколаївни діє Ушомирське шкільне лісництво, яке неодноразово отримувало призові місця у конкурсі шкільних лісництв в Малинському лісотехнічному коледжі.
Користується повагою серед працівників підприємства. Завжди бере активну участь у громадському житті, з розумінням ставиться до повсякденних проблем колег.
Лісівники Житомирщини щиро вітають колегу із нагородою та зичать їй усіляких гараздів.
Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ