< Попередня новина


Вітаємо з ювілеєм!

11 травня своє 50-річчя  відзначає Віктор Петрович Гайдай, начальник відділу лісового господарства державного підприємства "Баранівське лісомисливське господарство".
Народився ювіляр  1967 року в смт Баранівка Житомирської області. Після закінчення школи навчався у Львівському лісотехнічному інституті, який закінчив у 1992 році за спеціальністю  Лісове господарство.
Свою трудову діяльність на підприємстві Віктор Петрович Гайдай розпочав у травні 1992 року на посаді майстра побічного користування, 1998 - 1999 роках працював на посаді помічника лісничого. Досить тривалий час з 1999 року по 2016 рік працював на посаді інженера охорони та захисту лісу. Завдяки його відповідальності та оперативності в роботі з кожним роком покращувався стан охорони лісів від лісопорушень, зменшувались площі лісових пожеж, під його постійним контролем проводився санітарний стан лісів, облаштування рекреаційних пунктів.
З лютого 2016 року Віктор Петрович працює на посаді начальника відділу лісового господарства. Вимогливий до себе та підлеглих. Його особиста праця робить значний внесок у справу примноження, збереження та невиснажливого використання лісових багатств України. Користується великою повагою серед працівників підприємства. Завдяки своїй сумлінній праці, він здобув значний багаж знань, який передає молодому поколінню.
За значний особистий внесок в розвиток лісового господарства Гайдай Віктор Петрович неодноразово нагороджувався Грамотами підприємства, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. Завжди приймає активну участь у громадському житті, з розумінням ставиться до повсякденних проблем.
Щиро вітаємо ювіляра зі святом, бажає міцного здоров’я, великої людської шани, сімейного благополуччя, нескінченної наснаги у справі служіння лісу.
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині,
Щоб радісний настрій у серці не згас,
Все світле і гарне, що треба людині,
Нехай неодмінно приходить до Вас!
Хай щастя приходить і ллється рікою,
Хай горе обходить завжди стороною,
Хай доля дарує Вам довгі літа,
А в серці завжди хай живе доброта!
З повагою трудовий колектив ДП «Баранівське  лісомисливське господарства».
До привітань приєднуються  працівники Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства та всі лісівники області.