< Попередня новина


Вітаємо з ювілеєм!

Трудовий стаж  в лісовому господарстві Ольги Юріївни складає 39 років.

Трудову діяльність  Кушнір О.Ю. розпочала  у квітня 1978 року на посаді бухгалтера Народицького лісництва Народицького держлісгоспу. Після аварії на Чорнобильській АЕС  з липня 1991 року по жовтень 2007 року - бухгалтер  ДП «Попільнянське лісове господарство». З листопада 2007 року по липень 2009 року -  заступник головного бухгалтера ДП «Народицький спецлісгосп». З серпня 2009 року – головний економіст цього підприємства.

За час роботи зарекомендувала себе компетентним, відповідальним працівником, якому властивий високий ступінь відповідальності та вимогливості до себе і підлеглих. Добросовісна, працелюбна, дисциплінована. 

Ольга Юріївна бере активну участь у громадському житті колективу, користується заслуженою повагою та авторитетом серед працівників підприємства. Є добрим наставником та помічником колегам. За високі показники  в роботі неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами лісгоспу.

За багаторічну сумлінну працю в галузі, особистий внесок у підвищення ефективності лісогосподарського виробництва Житомирщини та з нагоди ювілейної дати  нагороджена Почестою грамотою Державного агентства лісових ресурсів України.                                                                        

  Колектив ДП «Народицький спецлісгосп» щиро вітає Ольгу Юріївну з ювілеєм. Бажає міцного здоров'я, щастя та довгих років життя.

До вітань приєднуються працівники Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства та всі лісівники області.