< Попередня новина


Вітаємо переможців!

 Товариство лісівників Житомирської області підвело підсумки обласного конкурсу на кращий малюнок і твір на лісову тематику серед учнів шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами в Житомирській області. 
 Для участі в конкурсі запропонували свої роботи представники трьох шкіл-інтернатів Житомирського району та м. Житомира, які функціонують у зоні діяльності ДП «Житомирський лісгосп». 
 Так, у конкурсі на кращий малюнок на лісову тематику посів перше місце Юрій Гергелюк, учень 2 класу Денишівського навчально-реабілітаційного центру за малюнком під назвою «Посадіть, діти, дерево в ріднім краю!».
Конкурсна комісія визнала представлений малюнок, найкращим та глибокозмістовним, патріотичним.  Події, які зображенні на малюнку цим учнем, а саме, садіння дерев, характеризують основну мету діяльності працівників лісу – це відтворення і відновлення лісів. Автор малюнку ще зовсім неповнолітній хлопчик, восьми років, учень 2 класу своїм малюнком показав, що він справжній природолюб, обізнаний у значенні лісу у житті людини, і що екологічна свідомість його особистості формується уже з самих юних років. Далі робота юного переможця попрямує на Всеукраїнський конкурс на адресу президії Всеукраїнської ради Товариства лісівників Украіни.
 У конкурсі на кращий твір третє місце посіла Оксана Марчук, учениця 9 класу Березівського навчально-реабілітаційного центру за твір під назвою «Ліс – це диво, ліс – ліс це казка». У творі багато віршованих рядків про ліс український поетів, а також наведені власноручно складені вірші про ліс. Для авторки твору є дуже справедливим і важливим поняття про те, що ліс – це наше багатство, легені планети, наш добрий зелений друг. У кожному рядку  передається трепетна  любов учениці до лісу – цієї величі природи, цього неперевершеного природного створіння, яке треба берегти, ростити та захищати.
 Дирекція ДП «Житомирський лісгосп» виражає вдячність представникам шкіл-інтернат за участь у конкурсі, а переможцю Юрію Гергелюку удачі у подальшому конкурсі.