< Попередня новина


Відбулося засідання розширеної колегії Держлісагентства

Про стан роботи з управління персоналом в територіальних органах, підприємствах, установах та організаціях галузі доповіла начальниця Відділу з персоналу Алла Святецька.

Про стан роботи з громадськістю в системі Держлісагентства розповіла завідувачка Сектору міжнародних відносин, науки та зв’язків з громадськістю Любов Полякова.

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочка виступила на тему “Екологічна просвіта та інформування для збереження лісів”.

Фінансово-організаційні питання здійснення реорганізації суб’єктів господарювання підняв начальник відділу фінансування та бюджетних відносин Управління стратегії та економічного розвитку Павло Никитюк.

Начальниця Відділу бухгалтерського обліку та звітності Галина Байраківська доповіла щодо впровадження Інструкції з ведення електронного обліку деревини.

Начальник Управління лісового господарства та відтворення лісів Ігор Будзінський підняв питання створення лісових селекційно-насіннєвих центрів зі встановленням автоматизованих ліній та полів дорощування для вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою в різних природно-кліматичних зонах України.