< Попередня новина


Віч-на-віч з вогнем

В середу 28 серпня до Бердичівського лісгоспу  надійшло  телефонне повідомлення про неконтрольований вогонь в полі, поблизу села Лісове, який безперешкодно рухався в напрямку лісу Богданівського лісництва. 
Працівники лісової охорони оперативно вжили усіх необхідних заходів задля зупинення вогню. Окрема подяка майстрам лісу Мельнику К.А. та Оборському В.Л. за швидку реакцію та вчасно прийняті правильні рішення в боротьбі з неконтрольованим «вогняним демоном». На виклик вчасно приїхали працівники МНС та поставили крапку в боротьбі з вогнем, за що  їм  подяка. 
Пізніше встановлено і  причина виникнення загоряння -  необачність тамтешніх дачників при спалюванні городніх бур’янів. Висока температура повітря та швидкий вітер посприяли швидкому  розповсюдженню вогню і мало не привели до  біди, хоча факт того, що сталося, уже не можна не назвати лихом.
Лісівники вкотре звертаються до мешканців області  з проханням бути особливо пильними та обережними з використанням вогню на полях та городах. Адже нині в області встановлено найвищий клас пожежної небезпеки і вогонь розповсюджується надто швидко, контролювати його вкрай важко. Відтак найменша необачність може обернутися великою бідою.
 
Прес-служба ДП «Бердичівське ЛГ»