< Попередня новина


В Зарічанському лісгоспі триває акція "Майбутнє лісу в твоїх руках"

 
Щороку навесні ми віддаємо шану Природі, відзначаючи Міжнародний день лісів, День Довкілля та День Землі.
Садіння лісу в межах акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» це завжди свято, адже до нього долучаються люди, які не причетні до професії лісівника, але прагнуть поспілкуваатися з природою та зробити свій внесок у примноження зелених скарбів. Напевне тому, з кожним роком, все більше бажаючих приєднатися до таких заходів. Адже, коли людина власними руками спробує посадити дерево і відчує цю нелегку справу, то в майбутньому вона не захоче його знищити.
Щоб привернути увагу громадськості та молоді до такого важливого та відповідального процесу як створення лісів, вже не один рік поспіль ДП «Зарічанський лісгосп» проводить акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках»
Отже, 28.03.2019 року учні 6-Б класу Житомирської гуманітарної гімназії №1  приєдналися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». На чолі із керівництвом лісгоспу та працівниками Корбутівського лісництва школярі посадили саджанці сосни звичайної, дуба звичайного та ліщину в кварталі 22, виділі 14/3. Також до акції приєдналися депутати Зарічанської ОТГ та представники Товариства лісівників Житомирської області. Усі разом посадили близько гектару молодого лісу. Традиційно фахівці лісгоспу провели короткий інструктаж і показали, як працювати мечем Колесова та як правильно садити сіянці молодих дерев. Після того усі гуртом узялися до справи з ентузіазмом та працювали у піднесеному настрої та з величезним задоволенням.
Ми щиро дякуємо  всім, хто цьогоріч долучився до посадки лісу. Ми всі були як одна команда, яка робила гарну справу для майбутніх поколінь. Окреме велике спасибі лісівникам нашого підприємства за щоденну важку працю. – розповідає директор ДП «Зарічанський лісгосп» Василь Зарічний. Нехай ростуть молоді сіянці , радують своєю красою населення та гостей нашого району.