< Попередня новина


У Житомирі розпочав роботу Всеукраїнський семінар кадрових служб лісової галузі

Працівники обласних управлінь лісового та мисливського господарства і інших установ та організацій безпосереднього підпорядкування Держлісагентства України, котрі відповідають за організацію роботи з персоналом, зїхалися до Житомира для участі у семінарі.
Впродовж тижня кваліфіковані спеціалісти навчатимуть лісівників-кадровиків, як організувати роботу державної служби за европейською моделлю управління в умовах реалізації системних реформ. Крім того, учасники заходу ознайомляться з особливостями модернізації публічної служби та шляхами підвищення рівня професійної компетенції державних службовців. 
Окрім лекційних занять в програмі семінару й тренінги та практичне знайомство з роботою державних лісогосподарських підрідприємств  Житомирщини.
Привітав гостей з усієї України начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський та побажав  колегам плідно попрацювати та збагатитися новими знаннями.
Про стан роботи з кадрового забезпечення підприємств лісової галузі проінформувала завідувач сектору з персоналу Держлісагентства Алла Святецька