< Попередня новина


Справжні силачі працюють у нашому лісгоспі.


Радо зустрічав учасників директор Малинського лісотехнічного коледжуІгор Дмитрович Іванюк, згадавши, що більшість тих, хто зараз працює у лісовому господарстві області отримали професійну освіту саме у цьому навчальному закладі.
Спритні спортсмени, азартні вболівальники, професійні судді - на майданчиках панувала справжня спортивна боротьба. Змагання були видовищними і вимагали від учасників неабиякого вміння, спритності та витримки.
Так, команда Житомирського лісгоспу в складі якої були майстри лісу, верстатники, стропальники, слюсарі, маркувальники, водії, одним словом, – загартовані, міцні хлопці.
Напруженим був футбольний матч, в якому мірялися силами із суперником вправні футболісти, такі як верстатники Бондарчук та Шевченко, оператор сушильних установок Загурський, водії Козачевський та Кеснер, слюсар Степанчук, стропальник Чернявський, майстер виробництва Мартинчук.
Ціковим був турнір з волейболу команда лісгоспу була представлена у такому складі: Федорчук С.А., Бойко С.В., Герговський Р.В., Довгалюк К.Е., Єрмак І.В., Колісніченко М.Ю., Ковальчук В.В.
Високий спортивний рівень, силу, шквал емоцій та найбільш видовищне було змагання по перетягуванню канату. Міцні, загартовані, витривалі, кремезні, як дуби, хлопці змагалися за звання найсильніших лісівників. Скільки емоцій, захоплення, мужності та сили випромінювали ці учасники. Та силі лісівників Житомирського лісгоспу не було рівних за що і отримали перше місце по перетягуванню канату. Пишаємося нашими справжніми силачами, сильною дружньою командою. У складі якої були: майстри лісу Гавриляко С.О. та Кейн А.М., маркувальник Свірчевський Б.В., стропальник Сахнюк В.М., водії Євпак В.А. та Ольшанський В.А.
Це було справжнє свято для всіх, на яке чекали та готувалися. Це ж не тільки спорт - лісівники з різних районів області мали можливість поспілкуватися у дружньому колі, багато хто мав змогу зустріти однокурсників,колишніх викладачів.
Літні спортивні змагання 2016 року увійшли в історію, а її майбутні учасники вже незабаром розпочнуть підготовку до майбутніх стартів. А значить – до майбутніх перемог!
ДП «Житомирський лісгосп», Ірина Шевчук.