< Попередня новина


Шановні працівники та ветерани лісової галузі! Прийміть мої щирі вітання з Різдвом і Новим роком!

Рік, що минає, став своєрідною перевіркою на міцність для лісового господарства України! Ми вперше за часи незалежності втратили значні площі через пожежі, як наслідок – змушені шукати нові ресурси і можливості для забезпечення стабільної роботи підприємств і лісовідтворення.
Хочу зазначити, що цей іспит ми витримали гідно: через пожежі постраждали більше десятків тисяч гектарів зеленого багатства, але завдяки злагодженій роботі працівників державної лісової охорони з організації гасіння та профілактики лісових пожеж ще більше лісів було врятовано.
Вже розпочато підготовку до пожежонебезпечного періоду наступного року та залісено території. Хоча на нас у наступному році чекає багато роботи і слід розуміти, що це лише початок.
Якщо озирнутися, то в році, який минає, було багато турбот, проблемних моментів, складнощів та випробувань. Нам довелося наполегливо працювати, боротися з негодою та недбалістю, з недофінансуванням та іншими проблемами, але все це – щоденна клопітка робота, без якої не було б і радощів від зробленого, задоволення від успіхів, не виникало б бажання працювати й надалі.
А ваша робота, шановні лісівники, вкрай необхідна! Адже ліс – це не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, але й основа економічної стабільності нашої держави, запорука її екологічної безпеки!
Сьогодні, нарешті, за довгі роки лісівників почали чути на всіх рівнях і, це не може не радувати! Певен, що держава і надалі приділятиме лісовій галузі величезну увагу, яку ви вже, впевнені, відчуваєте.
Щиро вірю – попереду тільки добрі справи, наполеглива праця і на благо українського народу та лісу.
У ці святкові дні я хочу подякувати за Ваш професіоналізм, здатність працювати практично в екстремальних умовах і, головне, відданість своїй справі – ось запорука розвитку всієї лісової галузі.
З нагоди світлих і радісних свят прийміть побажання добра, любові і благополуччя! Нехай у кожній Вашій родині панує любов і достаток, здоров’я вам та рідним, миру і процвітання нашій землі!
З Новим роком та Різдвом Христовим!
Голова Державного агентства лісових ресурсів України Василь КУЗЬОВИЧ