< Попередня новина


Проведено круглий стіл та нараду з питань особливостей заготівлі та реалізації деревини

  У формі дискусійного обговорення, 17 серпня відбулася нарада з питань особливостей заготівлі та реалізації деревини у 4-му кварталі поточного року.
  Відкрив засідання начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінській. Також, у нараді брали участь заступник начальника управління з фінансово-економічних питань Яна Хрустальова та присутні директори державних лісових господарств, Дмитро Артемчук, Валерій Міцкевич, Катерина Самчук, Ярослав Баєв, Юрій Меженський та Владислав Шевченко.
  В ході обговорення були висвітлені такі питання, як: перехід аукціонних торгів на електронну систему; реалізація деревини у 2017 році протягом I-III кв.; перспективи ринку у IV кв. та 2018 році; основні моменти розвитку галузі; усихання лісів та зниження якості продукції; початок щомісячного діалогу між лісівниками та переробниками.
Усі присутні мали можливість виступити, висловити свою думку з приводу обговорених питань. Подібна зустріч була не останньою, це лише початок плідної роботи. Проблеми лісової галузі стосуються всіх учасників ринку та суспільства в цілому.