< Попередня новина


Пожежу в Олешківському лісництві на Херсонщині локалізували

Пожежу на території Раденського лісництва Олешківського лісгоспу біля с.Раденськ Херсонської області, що виникла в понеділок, локалізовано в середу, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.
"30 травня о 17:00 пожежу, яка виникла на території Олешківського лісомисливського господарства, вдалося локалізувати. Зараз ведеться патрулювання і проливання території", - повідомляється на офіційному сайті ДСНС.
До ліквідації пожежі залучені 426 чоловік та 99 одиниць техніки, з них: від ДСНС - 233 людини і 55 одиниць техніки, у тому числі 5 одиниць авіаційної техніки (від ДСНС - 3 літаки АН-32П та 1 вертоліт "Єврокоптер", від Міноборони - вертоліт Мі-8), від лісового господарства 102 людини і 38 одиниць техніки, з них 5 тракторів, від Міноборони 84 людини і 4 одиниці техніки, від МВС - 7 осіб та 2 одиниці техніки.
Як повідомлялося, близько 13.30 28 травня поблизу с.Раденськ на території Раденського лісництва Олешківського лісового господарства виникло загорання лісової підстилки та лісу. Протягом дня верхової пожежі не спостерігалося, і загрози населеним пунктам не було, але в ніч на 29 травня вона почалася. До ранку середи вигоріло 580 га лісу, в тому числі 265 га - верхова пожежа.