< Попередня новина


Подарунки від баранівських лісівників

19 грудня  святкують день святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи. Свято Миколая з радістю чекають  і діти, і дорослі. Адже це свято несе в наші домівки світлі почуття Добра, Любові, Милосердя.
Це свято, це – очікування радості і подарунків, очікування чуда. Всі діти вірять, що у цей день вони не залишаться без дарунків.
Цього року   Баранівські лісівники виступили в ролі « Святого Миколая» для   багатьох діток навчальних закладів та  дитячих садочків Баранівського району . Саме з дружнім візитом та  солодкими подарунками  для дітлахів  завітав   до Полянківського  дитячого садочку та Полянківської школи  Анатолій Олександрович  Остудімов, директор державного підприємства Баранівське лісомисливське господарство,  жодна дитина не залишилась без подарунку. Подарунки від Св. Миколая створили справжнє  свято діткам. Вони з задоволенням розповідали про себе, та обіцяли бути чемними, щоб він завітав до них ще раз наступного року.
До Баранівської загальноосвітньої школи №3 (що знаходиться  в Заріччі) завітали головний лісничий  лісогосподарського підприємства - Віктор Іванович Мірошниченко та начальник лісопромислового комплексу Ігор Володимирович Король. Вони привітали всіх  учнів школи з днем Святого Миколая  побажали їм  добра , здоров»я, успіхів в навчанні та житті та  подарували  кожному подарунки.
Головний інженер    ДП Баранівське ЛМГ  Юрій Миколайович Юрчук   разом з головним лісничим Віктором  Івановичем  Мірошниченко привітали  з святом  Святого Миколая юних  лісівників шкільного лісництва «Паросток» Баранівської гімназії,  побажали  їм  здоров»я,  успіхів,  і надалі здобувати  гарних результатів в будь яких справах за які вони беруться. Звичайно що всі   учні шкільного лісництва  отримали  солодкі  подарунки та   масу задоволення.
Не залишились і поза увагою дітки селища Довбиш. Дуже чекають цього свята у школах – інтернатах діти без батьківської опіки, діти- сироти. Доля послала їм важкі випробування, вони потребують особливої уваги і турботи. Саме тому Олег Георгійович Слододянюк, лісничий Червоноармійського лісництва,   приділив їм особливу увагу та привітав з днем Святого Миколая    діточок Довбишської спеціальної загальноосвітньої школи- інтернату подарувавши кожному солодощі. Хто хоч раз бачив очі дитини-сироти, яка простягає рученята по подарунок, запам’ятає цей погляд на все життя.  І важко при цьому залишатись байдужим  до їх долі .
Роблячи цю гарну справу лісівники  також отримали нагороду - адже немає   більшого задоволення   ніж   бачити  щирі дитячі посмішки, щасливі  оченята  дітлахів та  їх  чути теплі  слова вдячності.