< Попередня новина


Незабаром на Житомирщині змагатимуться вальники лісу

Нинішнього року лісова спільнота  проведе 22-й Всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу. До цього своєрідного іспиту на майстерність, професіоналізм, творчість в  колективах галузі завзято готуються кращі спеціалісти лісозаготівельні справи. Житомирщина також не є винятком. У всіх державних лісогосподарських підприємствах області відбуваються відбіркові змагання між кращими спеціалістами в цій сфері з кожного виробничого підрозділу.
Фінальна частина 22-го обласного конкурсу-змагання вальників лісу пройде на базі державного підприємства «Коростишівське лісове господарство» 9 серпня. Місце проведення -  Дубовецьке лісництво.  В заході візьмуть участь переможці відбіркових змагань та наймолодші учасники (віком до 24 років) з 20 лісогосподарських підприємств. 
Україна є членом Міжнародної асоціації вальників лісу  (IALC) і змагання проходять за правилами чемпіонату світу серед лісорубів Міжнародної асоціації чемпіонатів серед лісорубів та Положення про обласний конкурс-змагання вальників лісу.
Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства запрошує команди лісогосподарських підприємств, дилерів з розповсюдження та обслуговування лісозаготівельної техніки і всіх, хто цікавиться життям лісового господарства, завітати 9 серпня на 22-гі обласні змагання вальників лісу. 
Початок заходу о 10:00.