< Попередня новина


На Житомирщині нагородили лісівників, учасників АТО

7 працівників державних лісогосподарських підприємств Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, які брали учать в атитерористичній  операції на Сході нашої держави, з нагоди Дня незалежності  нагороджені  нагрудним  знаком «Відмінник лісового господарства України»,  Почесними Грамотами та Подякою Голови Державного агентства лісових ресурсів України.
Таким чином керівництво галузі відзначило захисників держави за ефективну роботу та особистий внесок у розвиток лісогосподарського виробництва, охорону та відтворення лісових і мисливських багатств України.
Орденом «За мужність 3-го ступеня» нагороджений Буланов Володимир Олексійович, охоронник нижнього складу  державного підприємства «Малинське лісове господарство», котрий проходив військову службу у складі 30-тої окремої Новоград-Волинської механізованої бригади. Брав участь у визволенні міста Рубіжне Луганської області. В ході бою отримав поранення. 
Серед нагороджених -  водій автотранспортного цеху державного підприємства «Білокоровицьке лісове господарство» Олександр Марчук, який  з березня 2014 року  по березень 2015 року служив в 30-тій Новоград-Волинській механізованій бригаді та  брав участь в антитерористичній операції на Сході України, виявивши мужність та героїзм, ризикуючи власним життям і здоров’ям. 
Товстенчук Сергій Васильович, верстатник нижнього складу Жужель державного підприємства «Ємільчинське лісове господарство», був призваний на військову службу за призовом при мобілізації на особливий період. Служив в 30-тій окремій механізованій Новоград-Волинській бригаді оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України, яка вела важкі бойові дії в Секторі «Д», окремі підрозділи брали участь у боях за Іловайськ.
Користується заслуженою повагою серед колег і Іванченко Олег Олександрович, лісоруб державного підприємства «Лугинське лісове господарство» », котрий з 28 липня 2015 року по 26 жовтня 2016 року проходив військову службу в зоні  проведення антитерористичної операції на Сході України. Служив у 58-мій окремій мотопіхотній бригаді, яка виконувала завдання на Донецькому напрямку, на передовій в 1 зоні лінії оборони наводчиком зенітки, брав участь в проведенні бойових дій в Новобахмутівці і Троїцькому. Нагороджений медаллю «Учасник бойових дій», нагрудним знаком «Ветеран війни».
Медалями «За оборону Щастя» та «Учасник бойових дій» нагороджений і  Левицький Михайло Володимирович, водій автотранспортних засобів із вивезення деревини державного підприємства «Лугинське лісове господарство». Понад рік він проходив військову службу кулеметником БТР  в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України. Служив у 92-ій окремій механізованій Чугуївській бригаді, яка боронила  незалежність України на Луганщині, на межі розмежування поблизу м. Щастя в нульовій зоні. 
Мужньо стояв на варті незалежності та територіальної цілісності України, із честю та гідністю виконав свій конституційний обов’язок і  Охрімчук Леонід Васильович, верстатник нижнього складу державного підприємства «Малинське лісове господарство».
З честю виконав свій громадянський обов’язок і Гаращук Сергій Юрійович, менеджер із збуту державного підприємства «Народицьке спеціалізоване лісове господарство».
Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ