< Попередня новина


Масовими та різноплановими заходами відзначили Міжнародний день лісів у Баранівському лісгоспі

Традиційно лісівники до участі в них запросили  школярів, вчителів, працівників міської ради та старостатів, щоб спільними зусиллями збагатити свою землю лісами. Долучилися до робіт усі структурні підрозділи підприємства
В Баранівському лісництві акція стартувала одразу на чотирьох ділянках. В лісовому кварталі,  що біля селища Полянки, учні 9 класу Полянківської школи та представники старостату прибирали несанкціоноване сміттєзвалище, а  працівники транспортного цеху і лісопромислового комплексу лісгоспу висаджували лісові культури.
Понад 2 гектари сосни та берези висадили в цей день працівники міської ради.
«Нам випала найцікавіша робота, - каже головний економіст лісгоспу Олена Стецюк, котра задавала тон в роботі  усій команді адміністрації лісгоспу. – Ми створили комбіновані лісові культури: сіяли  жолудь та садили ялину.» Варто сказати, що попрацювала ця ланка чи не найзавзятіше: результат – майже 5 гектарів .
Не відставали від дорослих і вихованці шкільного лісництва «Паросток», вони створили лісові культури на площі 0,8 га і  висадили  4,5 тис шт. молодих дерев.