< Попередня новина


Державний службовець-лісівник – це людина , що працює на майбутнє

З нагоди 100-річчя створення державної служби України в приміщенні Управління лісомисливського господарства пройшли урочисті нагородження.
Зокрема, нагрудний знак «Відмінник лісового господарства України» отримав Роман Ільїн. У послужному списку  першого заступника начальника ЖОУЛМГ понад 20 років загального стажу роботи, 17 з яких – на державній службі.
Почесну грамоту Державного агентства лісових ресурсів України отримали завідуюча сектором управління персоналом Леся Примаченко та головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, економіки та фінансів Олена Прусак.
Керівник управління Андрій Курінський під час нагородження відзначив, що персональна відповідальність за виконання службових обов'язків у лісівників надзвичайно висока. Адже помилка лісівника у цій галузі може надто дорого коштувати державі, тоді ж як якісна робота зможе бути гідно оцінена нею та суспільством тільки через сторіччя. 
На сьогодні, зауважив головний лісівник області, державні лісогосподарські підприємства, а відтак і семитисячний колектив, працюють ефективно. Минулого року лісгоспами забезпечено перевиконання завдань з відтворення лісів, а це площа у 8 500  гектарів. Цьогоріч під час весняної кампанії новий ліс з’явився на площі у 5 тисяч га. Підприємств стабільно нарощують темпи виробництва, проводять модернізацію, забезпечують своїх працівників однією з найбільших заробітних плат в області. 
Тож з нагоди 100-річчя створення державної служби залишається Вам всім подякувати за щоденну кропітку працю, побажати гідно носити високе звання служителя державі на благо суспільства та майбутнього України, наголосив Андрій Курінський.