< Попередня новина


3 держлісгоспи Житомирщини - серед кращих суб'єктів господарювання

З нагоди Дня підприємця  в обласній раді  відзначили  кращих суб’єктів господарювання Житомирської області 2021 року. Нагороди вручили голова обласної ради Володимир Федоренко та заступник голови ОДА Віктор Градівський.
«Сьогодні підприємці – це самодостатні, свідомі громадяни, які, сплачуючи податки, наповнюють обласний бюджет, створюють нові робочі місця, забезпечують населення необхідними товарами й послугами, здійснюють благодійну діяльність, інвестують у розвиток національної економіки. Ви є соціально активні та соціально свідомі! Дякую вам за вашу працю, за робочі місця, за справедливі та чесні правила гри на ринку! За ваші здобутки та досягнення, адже вони є гордістю для нашої області! З нашої сторони, хочу запевнити, що разом з вами ми будемо активно продовжувати розпочату справу – підтримку бізнесу, розвиток економіки та разом ми зможемо створити «економічне диво на Житомирщині». Ми робитимемо все, аби влада не перешкоджала вашим зусиллям втілювати в життя новаторські ідеї. Ви маєте бути впевненим, що ваші права захищені. Зичимо вам та вашим родинам миру, міцного здоров’я, щедрої світлої долі, добробуту, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою та успішною! Завдяки нашій синергії ми зможемо побудувати сильну та квітучу область!», – привітав присутніх Володимир Федоренко.
В номінації «Кращий суб’єкт середнього підприємництва» відзначено ДП «Коростишівське лісове господарство» (с. Мамрин), Ейсмонт Валентин Севастянович – директор, вид діяльності – лісозаготівлі, ДП «Баранівське лісомисливське господарство», (с.Зеремля), Остудімов Анатолій Олександрович – директор, вид діяльності – лісівництво та інша діяльність в лісовому господарстві та ДП «Городницьке лісове господарство» (смт Городниця), Мельник Віктор Сергійович – директор, вид діяльності – лісівництво та інші діяльності у лісовому господарстві, лісозаготівлі, переробна промисловість.
Ще ряд держлісгоспів області такі ж відзнаки отримали від районних державних адміністрацій.